Teloners de la Banda d’en Vinaixa

Per a la propera festa major de Sant Andreu de Palomar, el diumenge dia 6 de desembre, Safolk prepara una tarda de ball com a teloners de la Banda d’en Vinaixa. Aquest grup porta 10 anys de camí, tres enregistraments discogràfics i més de quatre-centes actuacions repartides entre festivals i festes populars a Catalunya, Aragó, País Valencià, França i Amèrica del Sud.

Us hi esperem a tots i a totes!

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s