Festa Major de Sant Andreu 09

Com molts de vosaltres ja sabeu el passat cap de setmana Safolk va tocar a la Festa Major de Sant Andreu amb la única pretensió de fer-vos passar una nit de ball agradable envoltats d’amistats i bona música. Des de Safolk volem donar les gràcies a totes aquelles persones que vareu fer caliu en totes dues actuacions.

La valoració no pot ser altre que excel·lent: perquè varem sentir-nos acompanyats, perquè vareu fer de la festa un èxit, perquè vareu transmetre’ns alegria i força per tirar endavant, perquè ens vareu fer gaudir…

Només esperem que el plaer sigui mutu i que hagi servit perquè d’ara en endavant no us perdeu cap altre esdeveniment amb Safolk i amb la música tradicional del nostre poble. Nosaltres estarem encantats de que vulgueu seguir-nos.

Volem donar en especial les gràcies al Casal Catòlic i a la Comissió de Festes pel tracte que van donar-nos i per facilitar-nos la feina, així com a la Jésica, que entre dansa i dansa col·locava xapes de Safolk a tothom; també als fotògrafs: al Dani, al Pepe i a la Cristina, i a tota la gent que ens ha acompanyat col·laborant en una o altra cosa.

Ja ho sabeu: entre tots fem SAFOLK!!

Podeu veure les fotos de la Botifarrada amb Safolk AQUÍ i les del concert a l’envelat AQUÍ.

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s