“Fiesta del Callo” a Badalona

El proper dissabte 29 de maig a partir de les 20:30h ens podreu trobar al Centre Cívic Can Cabanyes (Badalona). L’entitat badalonina organitza una festa per recaptar fons per al poble haitià. La vetllada començarà amb la música tradicional de Safolk i continuarà amb un ball d’orquestra. Mentrestant, els assitents podreu gaudir d’una degustació de tripes amb cigrons (o callos).

El diumenge 30 al migdia, el Casal Catòlic de Sant Andreu celebra el seu Dia del Soci, que serà amenitzat també per Safolk.

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s