Una gran revetlla andreuenca!

La darrera revetlla de Sant Joan vam celebrar-la a la Plaça del Comerç de Sant Andreu en una festa organitzada conjuntament amb el Bar Versalles. Una bona gentada va apropar-se a la plaça per ballar a so de sirtaki, polca i altres danses d’arreu.

Estem molt agraïts al Miquel Serrano i a l’Ignasi Pujol per la seva ajuda, al Bar Versalles pel suport en la organització, a la gent que va estar a la barra, al Carles, que ens va fer un retrat genial i a tots aquells que vau fer de la nit més curta de l’any una gran festa. Fins la propera!

Podeu veure algunes imatges de la revetlla AQUÍ.

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s