Rodafolk 2010

Com la majoria de vosaltres sabeu, del 15 al 18 de juliol va celebrar-se la vintena edició del Rodafolk. La nit de divendres, la plaça de Sant Sebastià de Roda de Ter va ballar amb la música de Safolk. Malgrat la calor, la participació del públic va ser fantàstica. Podeu veure imatges de l’actuació AQUÍ.

Volem donar les gràcies a l’organització del Rodafolk per obrir-nos les portes del seu festival i molt especialment al Joan Parera, que ens va tractar d’una manera immillorable. També al Pere Seda que, no essent un dels nostres balladors habituals, va deixar el llistó ben alt; i al Joan Palà, que va fer una esplèndida actuació a la bateria i a la percussió.

Ara marxem de vacances però tornarem a finals d’agost amb les pil·les ben carregades! Bon estiu a tothom!

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s