Sant Boi, Verdum i Poble Nou

Aquest cap de setmana hem actuat a la Quinzena de la Mediterrània, una iniciativa solidària organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Fundació Kassumay. Volem agraïr-los la seva professionalitat i el tracte rebut durant la vetllada. I també volem donar les gràcies al Pere Seda que, un cop més, ens ha acompanyat com a mestre ballador.

Podeu veure les fotografies que ens va fer el Carles Araguz AQUÍ.

El proper cap de setmana ens tornarem a trobar dues vegades: el dissabte 25 de setembre a les 19h a la Festa Major de Verdum i el diumenge 26 a les 18h per celebrar el centenari del Centre Moral i Cultural del Poblenou.

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s