De festa a Verdum i a Poblenou

El cap de setmana del 25 i 26 de setembre vam gaudir d’allò més.

Dissabte 25 vam celebrar la Festa Major de Verdum a la Via Júlia. Semblava que el públic era una mica tímid però finalment la Mariona i en Sergi van aconseguir una bona colla de gent ballant la nostra música.

Diumenge 26 els socis i amics del Centre Moral i Cultural del Poblenou van ballar-ho tot, des de la primera nota. I és que tenien un motiu de pes: la cloenda del centenari de l’entitat. Per molt anys!

Imatges de Verdum
Imatges de Poblenou

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s