Trenta i endavant!

L’onze d’octubre de 2010 la revista Sant Andreu De Cap a Peus, editada per l’Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, arriba als 30 anys de vida.

L’Associació ha preparat una sèrie d’actes per celebrar-ho: una exposició, una presentació del número especial del butlletí i una jornada musical que tindrà lloc el 23 d’octubre des de les 6 de la tarda i fins la matinada als Jardins de Can Fabra. La vetllada comptarà amb la participació, com no podia ser d’altra manera, de grups de música i Djs del poble: Sant Andreu Jazz Band, Safolk, Covers i els Djs OAU! i Dive Dibosso.

Tots els membres de Safolk volem felicitar la revista pel seu 30è aniversari i tota la gent que, de manera voluntària i desinteressada, ha fet i fa possible que els andreuencs i andreuenques estiguem informats del que passa a la nostra vila.

Moltes gràcies i per molts anys!!08

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s