D’aniversari a Sant Andreu

Una vegada més, el nostre poble ens dóna l’oportunitat de fer sentir la nostra música. Aquest cop en motiu del 30è aniversari de la revista Sant Andreu De Cap a Peus, editada per l’Associació de Veïns.

La tarda del 23 d’octubre del 2010 la recordarem com una gran festa en què petits i grans van ballar sense parar. A més a més, abans i després del concert de Safolk vam poder gaudir de la música d’altres formacions andreuenques com la Sant Andreu Jazz Band o Covers. Podeu veure imatges de l’actuació AQUÍ.

L’enhorabona a totes les persones que han fet possible la festa i per molts anys!

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s