Visca Sant Andreu!

És el tercer any que actuem per la Festa Major de Sant Andreu i cada vegada ens ho passem millor! En l’edició d’enguany hem de destacar les col·laboracions amb altres entitats del nostre poble.

D’una banda, amb la Bastonera de Sant Andreu, que va oferir una mostra del seu espectacle enmig del concert de Safolk a l’envelat. D’altra banda, a la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu, que ens van convidar a participar en l’Esclat Andreuenc i que també van venir a fer sonar les seves gralles per acompanyar-nos amb el pasdoble Dolors de Munt. Gràcies a tots i totes!

També volem agrair la feina de la Comissió de Festes, que ens va tractar de manera immillorable i sense la qual tota aquesta gresca no seria possible. Al Xavier Zarco, que  hi va posar la rumba amb la seva guitarra i a la Sònia Arias, per la magnífica feina feta a contrarellotge amb la gralla. I per descomptat, a tots els que vareu venir ahir a sentir-nos a l’envelat de festa major! Ens van venir ganes de baixar a ballar amb vosaltres!

Podeu veure imatges de les actuacions AQUÍ.

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s