Festa gran al Poblenou

El passat diumenge 30 de gener vam amenitzar el Dia del Soci del Centre Moral i Cultural del Poblenou. Vam compartir l’acte amb les actuacions d’algunes seccions de l’entitat centenària, com una ballada de sardanes o una mostra de dansa contemporània.

De nou, volem donar les gràcies al Pere Seda per acompanyar-nos a última hora com a mestre ballador. Com ja va sent costum, el tracte rebut per part dels organitzadors va anar d’acord amb la professionalitat d’una institució amb tanta experiència. Llarga vida al Centre Moral i cultural del Poblenou!

Podeu veure una selecció de les fotos que ens va fer el Carles Araguz AQUÍ.

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s