XI Mostra de Gegants de Barcelona

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El passat 11 de setembre vam amenitzar la inauguració de la XI Mostra de Gegants de Barcelona, una exposició que té lloc uns dies abans de l’inici de les festes de la Mercè perquè els ciutadans puguin conèixer els diferents gegants barcelonins.

Després del ball folk vam tenir el privilegi de fer ballar els gegants de la ciutat, en Jaume I i la Violant d’Hongria.

Volem donar les gràcies a la Coordinadora de Geganters de Barcelona per brindar-nos l’oportunitat de participar en aquest acte. I agraïm també la col·laboració del Josep Català, per la seva ajuda en la sonorització de l’actuació, de l’Anna Boné, que ja fa un bon grapat de vetllades que ens acompanya a peu de plaça, i del Boris Pi, que va estar excel·lent a la bateria.

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s