Bones festes!

Entre danses i cançons ja ha passat un altre any, un any molt important per a Safolk. Hem incorporat molts temes al nostre repertori, hem portat la nostra música als tres festivals més importants de la Catalunya central, hem fet ballar a uns quants aragonesos, hem col·laborat amb l’Esbart Maragall i els gegants de Barcelona i també hem aparegut a dos mitjans de comunicació: Radio Roda de Ter i la revista Caramella.

Al nou any només li demanem que ens porti la mateixa il·lusió que aquest que deixem enrere.

Us desitgem un 2012 carregat de folk!

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s