423 Festes de Sant Roc de la Plaça Nova

Per a tots aquells que estigueu per Barcelona la setmana vinent, el proper dimecres 15 d’agost a partir de les 19:30h ens podreu trobar a la Plaça Nova en la festa major d’estiu del barri Gòtic de la ciutat.

La festa, del 14 al 18 d’agost, té més de quatre segles d’història i és la més antiga i tradicional de la ciutat. Enguany també se celebrarà el 30è aniversari de la Colla de la Plaça Nova i el 20è aniversari dels Gegants Nous Roc i Laia. Felicitats!

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s