22a trobada de gegants de les Festes de la Riera de Vic

El dissabte 30 de maig vam posar música a la 22a trobada de gegants que s’organitza durant les festes del barri de la Riera de Vic. Les diferents colles van fer una cercavila pels carrers del casc antic de la ciutat fins a arribar a la plaça de la Catedral, on van ballar els ritmes de Safolk.

Colles participants: Barri de Santa Anna, Navàs, Olost, Prats de Lluçanès, Ribes de Freser, Sant Vicenç de Torelló, Santa Maria del Camí (Mallorca), Torelló, Vilafranca del Conflent, Els cavallets de Vic del carrer de la Riera.

Moltes gràcies per l’acollida!

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s