Festa Major dels Sants Màrtirs

El proper dijous 28 d’abril a partir de les nou del vespre ens podreu trobar a la plaça de la Vila de Vilassar de Dalt. Donarem la benvinguda a la Festa Major dels Sants Màrtirs d’aquest municipi del Maresme. Podeu consultar el programa sencer de la festa aquí.

Us hi esperem!

Anuncis

Publicat per

safolk

Safolk som un grup de gent que ens hem unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans. Amb la intenció de fer-vos passar una vetllada agradable ballarem des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s