Notícies

Festa Major dels Sants Màrtirs

El proper dijous 28 d’abril a partir de les nou del vespre ens podreu trobar a la plaça de la Vila de Vilassar de Dalt. Donarem la benvinguda a la Festa Major dels Sants Màrtirs d’aquest municipi del Maresme. Podeu consultar el programa sencer de la festa aquí.

Us hi esperem!

Anuncis

Festa Major de Sant Andreu 2015

Aquest any ens tornarem a veure per la Festa Major del nostre poble. Serà el dissabte 28 de novembre a les 21.30h  a La Lira (carrer Coroleu, 15).  No us perdeu la programació que han fet per celebrar el primer aniversari de les reformes.

Bona festa major a tothom!

FESTA-MAJOR-CARTELL

22a trobada de gegants de les Festes de la Riera de Vic

El dissabte 30 de maig vam posar música a la 22a trobada de gegants que s’organitza durant les festes del barri de la Riera de Vic. Les diferents colles van fer una cercavila pels carrers del casc antic de la ciutat fins a arribar a la plaça de la Catedral, on van ballar els ritmes de Safolk.

Colles participants: Barri de Santa Anna, Navàs, Olost, Prats de Lluçanès, Ribes de Freser, Sant Vicenç de Torelló, Santa Maria del Camí (Mallorca), Torelló, Vilafranca del Conflent, Els cavallets de Vic del carrer de la Riera.

Moltes gràcies per l’acollida!

Mostra folklòrica de Sant Jordi de Ses Salines

El cap de setmana passat vam agafar els instruments i vam marxar cap a Sant Jordi de Ses Salines (Eivissa) per participar en la mostra folklòrica organitzada amb motiu de les festes patronals del municipi.

Vam fer-ho per posar la música en directe de l’actuació de l’Esbart de l’Agrupació Cultural Folklòrica de sant Feliu de Llobregat i vam poder gaudir també dels espectacles del Grup de Balls Tradicionals de Santa Gertrudis i del Grup Folklòric Sant Jordi de ses Salines.

Volem donar les gràcies, tant a l’organització de l’acte, per la magnífica atenció rebuda, com als membres de l’Esbart de Sant Feliu, per pensar en nosaltres a l’hora de triar els músics.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.